INDUSTRII

Fiecare domeniu de activitate este unic prin provocarile pe care le genereaza.
Adrem Engineering intelege nevoile clientilor sai si propune solutii personalizate
pentru industriile in care isi desfasoara activitatea:

icon-arrow
icon-electrica-big

ENERGIE ELECTRICA

Experienta ne recomanda ca unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme SCADA si automatizari pentru utilitatile publice de energie electrica. Pe o piata in continua transformare, jucatorii din acest domeniu se vor plia pe un tip de management proactiv avand in centru interesele clientilor, iar retelele de transport si distributie vor evolua de la caracteristicile traditionale. Fie ca ne referim la productia, transportul, distributia sau furnizarea de energie electrica, venim in intampinarea nevoilor acestui sector cu: sisteme Smart Grids, solutii SCADA & Automatizare, antreprenoriat general sau echipamente dedicate.

icon-gaze-big

GAZE & PETROL

Adrem Engineering propune un pachet complet de servicii pentru a raspunde provocarilor cu care se confrunta industria de petrol & gaze, precum siguranta, respectarea normelor de mediu si accesul la resursele naturale. Solutiile noastre acopera exploatarea, producerea si transportul gazelor si petrolului. De la sisteme SCADA si de management al distributiei la solutii punctuale, precum Plant Distributed Control System, Leak Detection Systems, Pipeline Modelling & Optimization System sau Asset Management, oferim solutii variate livrabile sub forma de antreprenoriat general.

icon-apa-big

APA & CANAL

Alimentarea cu apa potabila si tratarea apelor uzate sunt doua aspecte ce ii preocupa nu doar pe reprezentantii din domeniu, dar este si o problematica la nivel global. Luand in calcul cresterea consumului de apa, dar si scaderea resurselor de apa, Adrem Engineering ofera o gama de solutii ce raspund cerintelor actuale: sisteme SCADA, de automatizare si dispecerizare, sisteme avansate de citire si monitorizare, solutii precum Leak Detection System sau Asset Management.

icon-termoficare-big

TERMOFICARE

Sistemele de termoficare de la nivel national necesita reabilitari sustenabile, care sa contribuie la scaderea pierderilor de energie, la reducerea emisiilor poluante si care sa transforme instalatiile neperformante. Pentru toate acestea, Adrem Engineering vine cu un pachet de servicii si sisteme special adaptate industriei termoficarii. Oferim solutii SCADA la cheie pentru intreaga retea de termoficare – producere, transport, distributie si furnizare. In functie de etapa de proces, dezvoltam solutii de Advanced Metering Infrastructure, Distribution Management System, Outage Management System si Asset Management System.

icon-transport-big

TRANSPORT ELECTRIFICAT

In contextul noilor reglementari si normative din sectorul eficientei energetice, industria transportului electrificat poate deveni un jucator cheie, contribuind in mod semnificativ la reducerea emisiilor poluante. Experienta ne recomanda ca un furnizor important de solutii de electrificare, automatizare si digitalizare a infrastructurii de transport. Portofoliul nostru de solutii include: antreprenoriat general, SCADA, Distribution Management System, Asset Management System.

icon-antreprenoriat-big

ANTREPRENORI ENERGIE

Venim in ajutorul antreprenorilor din energie, cunoscand provocarile din domeniu si oferind know-how-ul nostru in implementarea de solutii SCADA, Distribution Management System, Outage Management System, Asset Management System, Pland Distributed Control System.

icon-constructii-big

CONSTRUCTII

Bazandu-ne pe ampla experienta a echipelor noastre, Adrem Engineering ofera un pachet de servicii electrice dedicate domeniului constructiilor. Totodata, oferim servicii de proiectare a instalatiilor, precum si lucrarile electrice de racordare la retea.