TERMENI & CONDITII

Accesul la oricare dintre website-urile (denumite in continuare „Site-urile”) Adrem Engineering si/sau afiliatii sai („Adrem Engineering”) intra sub incidenta urmatorilor Termeni si Conditii.

1. Acces
Accesand Site-urile, va declarati de acord cu acesti Termeni si Conditii.

2. Scop si Utilizare
Continutul si informatiile postate pe Site sunt pentru uzul persoanelor interesate si pot fi folosite doar in scopuri informationale.

3. Exonerarea de Raspundere
Adrem Engineering nu va fi facut raspunzator pentru nicio dauna in urma utilizarii Site-urilor, respectand toate normele legale.

4. Lipsa garantiilor
Intreg continutul acestui site va este oferit “ca atare”, fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la aspectele comerciale si de conformitate ale Site-urilor, respectand toate normele legale.
Adrem Engineering nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la caracterul oportun, acuratetea, calitatea, integralitatea sau existenta continutului si informatiilor postate pe Site-uri.
Adrem Engineering nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la accesibilitatea din punct de vedere tehnic, la conformitate sau la lipsa de deficiente ale Site-urilor.
Adrem Engineering nu ofera nicio garantie sau interpretare ca utilizarea continutului si informatiilor postate pe Site-uri nu vor incalca drepturile unor terte parti.

5. Schimbari
Adrem Engineering isi rezerva dreptul de a efectua schimbari asupra Site-urilor, de orice fel, fara notificare prealabila.

6. Linkuri
Site-urile pot contine linkuri catre alte site-uri. Adrem Engineering nu detine control asupra acestor site-uri, nu le sprijina si nu poate fi facut responsabil pentru continutul si resursele acestora si nu ofera nicio garantie asupra continutului, produselor sau altor materiale ale acestor site-uri. Daca accesati site-urile tertelor parti, va asumati personal riscul.

7. Termeni de utilizare proprii
Accesul sau utilizarea anumitor pagini sau parti din Site-uri pot fi obiectul unor termeni de utilizare proprii. Termenii diferiti se completeaza intre ei. In caz de conflict, termenii proprii prevaleaza asupra Termenilor si Conditiilor.

8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
Adrem Engineering poate, in orice moment sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile actualizate.

© 2016 ADREM CORPORATE designed by GHERMAN DESIGN STUDIO