ECHIPAMENTE ENERGETICE

DEPARTAMENT ECHIPAMENTE ENERGETICE

 

Departamentul Echipamente Energetice este specializat în realizarea evaluării tehnice și comerciale a echipamentelor și soluțiilor energetice disponibile pe piață. Datorită sinergiei cu toate celalalte departamente Adrem, pe baza evaluărilor realizate aici se obțin soluții optime, personalizate în funcție de nevoile clienților noștri.

 

AVANTAJELE UNUI DEPARTAMENT INTERN DE ECHIPAMENTE ENERGETICE

 

Evaluarea tehnică și comercială a echipamentelor energetice este un serviciu pe care ADREM îl oferă clienților cu maximum de responsabilitate și profesionalism. Înțelegem nevoile clienților noștri de a beneficia de cele mai bune soluții, de la cei mai buni producători din piață, și de asemenea, nevoia de a obține cele mai bune prețuri pentru calitatea optimă a soluțiilor achiziționate. Pentru a răspunde tuturor
acestor așteptări, ADREM deține un departament intern specializat în evaluarea tehnică și comercială a echipamentelor.

 

Clienții ADREM beneficiază de toate avantajele existenței unui departament intern de echipamente energetice:
• realizarea proiectelor în conformitate cu cerințele clientului prin selectarea produselor de la cei mai buni producători, la cele mai bune prețuri
• integrarea perfectă a echipamentelor datorită sinergiei cu departamentele Anteprenoriat General Energetic și SCADA și Automatizări

Deoarece Adrem Engineering este lider pe piața sistemelor SCADA, avantajul colaborării cu echipele noastre constă în integrarea perfectă a echipamentelor și realizarea unor proiecte personalizate până la cel mai mic detaliu.

Evaluarea tehnică și comercială a echipamentelor este realizată de profesioniști cu experiență în cunoașterea noilor tehnologii și tendințe din domeniul echipamentelor energetice, familiarizați cu produsele oferite de cei mai relevanți furnizori de pe piață.

Pe lângă profesionalismul echipei care face selecția echipamentelor, clienții Adrem beneficiază de scurtarea timpilor de implementare și, implicit, de costuri mai mici.
Ne recomandă experiența câștigată în parteneriatele dezvoltate cu mari companii de producție, transport și distribuție a energiei electrice, pentru care am implementat servicii complexe, de la proiectarea instalațiilor electrice, lucrări de modernizare a echipamentelor electrice și mentenanță, până la realizarea de lucrări complexe în domeniul parcurilor de energii verzi.

Echipele ADREM pun în slujba clienților experiența și know-how-ul dobândite în lucrările anterioare de proiectare, retehnologizare și modernizare a stațiilor de transformare.

Fie că este vorba de realizarea unor stații de transformare noi sau doar de modernizarea celor existente, soluția pe care o oferim se bazează pe utilizarea de echipamente primare și secundare de ultimă generație.